Здравейте колеги от скоро имам алфа 156 кросвагон и останах с много добро впечетление от този автомобил,но преди няколко дни се сблъсках с един много странен проблем .Както карах и нещо отдолу препука и скоростния лост започна да се движи на всякъде свободно.Според вас какъв може да е проблема и защо лоста не включва нито една скорост.Ще се радвам ,ако ми помогнете да реша този проблем.Благодаря😉😉😉😉😉
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колега малко помощ може ли alfa 156 crosswagon
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dancho76 Покажи съобщениеИ аз карам такава ама не съм поглеждал дали не е с жила .
Ако е така скъсал си някое жило
Comment
-
Първоначално публикувано от yavkata13 Покажи съобщениеЗначи няма опасност да е дефектирала скоростната кутия колега така ли ,попаднах на една тема че някаква пластмаса на скоростния лост като се счупи и точно това ставало има ли вероятност да е от нея или по-скоро жило,ако е жило трудно ли се сменява колега 😉😉😉Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от yavkata13 Покажи съобщениеКолеги здравейте оказа се малката втулка която е под номер 8 бе отстрани на пласмасата която е прихваната с трите болта въпроса ми е каква роля изпълнява тази втулка и как мога да я върна на мястото и
На единия въпрос ти отговарям без да съм запознат с проблема ти
Втулката служи за обиране на луфтовете ,със сигурнос трябва да се щракне някъде ,явно преди теб някой некадърно е направил сглобката и за това се е появил проблема
А ти и бездруго си разглобил всичко се опитай да и намериш мястото
Пробвай ,след като събереш всичко по обратния ред ,нещо ще е не както трябваАлфа 147 jtd
115 k.s.
2002 год
Comment
-
Първоначално публикувано от yavkata13 Покажи съобщениеКолеги здравейте оказа се малката втулка която е под номер 8 бе отстрани на пласмасата която е прихваната с трите болта въпроса ми е каква роля изпълнява тази втулка и как мога да я върна на мястото и
Comment
Comment