Известие

Collapse
No announcement yet.

Колега малко помощ може ли alfa 156 crosswagon

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега малко помощ може ли alfa 156 crosswagon

Здравейте колеги от скоро имам алфа 156 кросвагон и останах с много добро впечетление от този автомобил,но преди няколко дни се сблъсках с един много странен проблем .Както карах и нещо отдолу препука и скоростния лост започна да се движи на всякъде свободно.Според вас какъв може да е проблема и защо лоста не включва нито една скорост.Ще се радвам ,ако ми помогнете да реша този проблем.Благодаря😉😉😉😉😉

И аз карам такава ама не съм поглеждал дали не е с жила .
    Ако е така скъсал си някое жило

Comment

Първоначално публикувано от dancho76 Покажи съобщение
      И аз карам такава ама не съм поглеждал дали не е с жила .
      Ако е така скъсал си някое жило
      Значи няма опасност да е дефектирала скоростната кутия колега така ли ,попаднах на една тема че някаква пластмаса на скоростния лост като се счупи и точно това ставало има ли вероятност да е от нея или по-скоро жило,ако е жило трудно ли се сменява колега 😉😉😉

Comment

Първоначално публикувано от yavkata13 Покажи съобщение
        Значи няма опасност да е дефектирала скоростната кутия колега така ли ,попаднах на една тема че някаква пластмаса на скоростния лост като се счупи и точно това ставало има ли вероятност да е от нея или по-скоро жило,ако е жило трудно ли се сменява колега 😉😉😉
        Сигурно е пластмасата. Малко е гърч смяната и с канал. Имам една тема със снимки може да видиш да се ориентираш. Сигурно и на твоята кола е подобно.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Не съм се сблъсквал с това все още . Иначе вече натрупах доста инфо за този модел . Ако ти трябва друго инфо питай
          За скоростите ако не си сигурен виш някой от форумните сервизи ..

Comment

Колеги здравейте оказа се малката втулка която е под номер 8 бе отстрани на пласмасата която е прихваната с трите болта въпроса ми е каква роля изпълнява тази втулка и как мога да я върна на мястото и
            Attached Files

Comment

Колеги здравейте оказа се малката втулка която е под номер 8 бе отстрани на пласмасата която е прихваната с трите болта въпроса ми е каква роля изпълнява тази втулка и как мога да я върна на мястото и
              Здравей колега
              На единия въпрос ти отговарям без да съм запознат с проблема ти
              Втулката служи за обиране на луфтовете ,със сигурнос трябва да се щракне някъде ,явно преди теб някой некадърно е направил сглобката и за това се е появил проблема
              А ти и бездруго си разглобил всичко се опитай да и намериш мястото
              Пробвай ,след като събереш всичко по обратния ред ,нещо ще е не както трябва
              Алфа 147 jtd
              115 k.s.
              2002 год

Comment

Е то ти е показано ясно - тази втулка се захваща за ябълката на издаденото от скоростния лост и се пъха в планката изглеждаща като числото 7 и участваща в управлението на едното от жилата

Comment

Готово колеги ,колата е оправена ,смених цялата конзола на скоростния лост и сега е пушка .Ето я и колата
                  Attached Files
                  Last edited by yavkata13; d.m.y г., 19:01.

Comment

Колко пари ти взеха за труд?
                    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

100лв колега и 50лв взех цялата конзола😉😉

Comment

Working...
                      X